Mayan Mania

Besök templen och möt Maya-prinsessan i denna 20-raders slot med progressiv jackpott, och också du kan hamna på listan över vinnare. En sak är säker: med sina vildsymboler och extra bonusrunda är det här ett spel som kommer att explodera som en vulkan!

SV_mayan-mania_Game1

Mayan Mania er en femhjuls spilleautomat med tyve gevinstlinjer og progressiv jackpott.

SV_mayan-mania_Game2

Jackpotten starter på 10,000.00 kr og hver dag omkring midnatt vil den øke i henhold til innsatsene den foregående dagen.

For å kvalifisere for hele det progressive jackpottbeløpet, må du spille for maksimumsbeløpet (10.00 kr) på én eller flere linjer. Hvis du setter spill for mindre enn 10.00 kr på linjene kvalifiserer du for en prosentsats av hele det progressive jackpottbeløpet.

Hvis fem Vulkansymboler vises på en aktiv linje, vinner du en prosentsats av det progressive jackpottbeløpet, i henhold til denne tabellen:

 

Beløp satset på vinnerlinjen Jackpot-typ Betaler denne prosentsatsen av det progressive jackpottbeløpet
1.00 kr Brons 10%
2.50 kr Silver 25%
5.00 kr Guld 50%
10.00 kr Diamant 100%


Den aktuelle verdien på den progressive jackpotten vises i spillet. Hvis du er heldig nok til å vinne den progressive, eller en prosentdel av denne (og vi har bekreftet gevinsten), vil du bli kontaktet av oss slik at vi kan arrangere krediteringen til din konto.

Jackpotten blir så redusert i henhold til beløpet du har vunnet. Jackpotten blir satt tilbake til 25,000.00 kr når hele den progressive jackpotten blir vunnet.

 

Utbetalingstabell for Mayan Mania

Størrelsen på utbetalinger på «Mayan Mania» avhenger av hvilke symboler som vises på linjen når hjulene har stanset. 3, 4 eller 5 matchenede symboler gir utbetalinger, i forhold til innsats, som vist her:


SV_mayan-mania_paytable


De potensielle gevinstene kan sees ved å klikke på Pay Table-knappen i feltet nede til høyre i hjørnet.

 

Spillregler

Følgende regler gjelder:

 • Alla symboler i rad från vänster till höger ger vinst (hjul 1 till 5)
 • Du kan satse opptil 10.00 kr per linje, totalt 200.00 kr per spinn.
 • Minimumsinnsats er 1.00 kr
 • Gevinster blir utbetalt bare på den høyeste kombinasjonen.
 • For å kunne vinne den hele og fulle jackpotten må innsatsen per linje være på maksimumsbeløpet (10.00 kr).
 • Alle innsatser under 10.00 kr vil kvalifisere til en prosentvis andel av jackpotten.
 • For å vinne den progressive jackpotten må du ha vinnerkombinasjon med fem Vulkansymboler på en aktiv linje.
 • Jackpotten vil ikke bli justert ned eller resatt før en gevinst er bekreftet.
 • Om du får «Crystal Skull»-symbol på det første hjulet på en valgt linje vil spilleren gå videre til funksjonrunden, hvor spilleren må stoppe «Crystal Skull» for å avdekke vinnermultiplikatoren.
 • Vulkansymbolet er også Wild og vil erstatte alle symboler.
 • I tilfelle en uforutsett eliminering eller terminering av en progressiv jackpott, er det vår policy å returnere 100% av bidragene til jackpotten til dem som har bidratt til den aktuelle jackpotten. Detaljer om alle spillernes bidrag til jackpotten kan oppdrives fra vår database.
 • Vi forbeholder oss retten til å endre reglene når som helst.


 

Mayan Mania Bonusspill

Hvis en spiller får «Crystal Skull»-symbolet på det første hjulet på en aktiv linje, vil det aktivere bonusspillet. Spillerne vil se et rom med et antall krystallhodeskaller. Den midterste hodeskallen vil begynne å bevege seg fra venstre mot høyre og så fra høyre til venstre. Spillerne må klikk stoppknappen for å forhindre at hodeskallen roterer. Hodeskallen som lyset treffer vil avsløre et gevinstbeløp som spilleren blir betalt, ganget med innsatsbeløpet, ganget med aktiveringsmultiplikatoren.

Aktiveringsmultiplikatoren avgjøres av antall linjer som går igjennom bonussymbolet på hoverhjulet.

Hvis spilleren ikke stopper den midterste hodeskallen fra å rotere etter en gitt tid, vil systemet stoppe den automatisk og resultatet vil vises i spillhistorien.

 

Återbetalning till spelare

Återbetalningen för Mayan Mania är 93%.

 

Felfunktion

Vid felfunktion blir alla insatser och vinster ogiltiga.SV_mayan-mania_bonus1

SV_mayan-mania_bonus2